Zanosna Severina završava novi album

Ako ste se pitali, šta poznata pevačica radi u poslednje vreme, jer je nema u medijima, evo vrlo jednostavnog odgovora. Radi! A potvrdu toga, fanovi su dobili u vidu postavljenih slika na Severininoj zvaničnoj fb stranici. Reč je o najnovijim fotkama sa poslednjeg dana snimanja novog albuma u studiju.

Najpopularnija hrvatska pevačica Severina Vučković ne odmara i ne tuguje, zbog nedavno okončane veze sa biznismenom Milanom Popovićem, već vredno radi na novom albumu koji bi uskoro trebalo da promoviše na prostiru bivše Jugoslavije. Album bi se u prodaji mogao naći pre nove godine, a Seve je i pre njegove promocije po medijima pokazala svoju savršenu figure.

Pevačica je u vojničkim pantalonama i štiklama istakla svoju vitku figuru na kojoj je radila proteklih nekoliko meseci. Ali osim na figuri, vredno je radila i u studiju, gde je prethodna dva meseca svakodnevno snimala i sa svojim saradnicima završavala novi album, radnog naziva "Dobrodošao u klub". Na albumu Seve ima i jednu autorsku pesmu, iako većinu pesama potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović.
Izvršni producent ovog albuma koji izlazi sredinom decembra je Nikša Bratoš. Po izlasku albuma očekuje se velika regionalna turneja početkom iduće godine.