• Ponedeljak, 6. Oktobar, bioskop Cineplexx – Delta City
  • Popijte prvu kafu i razbudite se sa nama, jer ako jutro započnete u dobrom raspoloženju, ceo dan će vam biti takav. Ulepšajte ga sebi uz Cedevita jutarnji program na JAT-u i najbolju domaću pop muziku, na 90,2 MHz…
  • Subotom od 20h, pre nego što "zapalite" u grad, na Vašim radio prijemnicima preslušajte 10 najaktuelnijih, najemitovanijih i najtrazenijih pesama...
  • Prema najnovijem istraživanju Strategic Marketinga , Radio JAT je u total populaciji od 10 do 70 godina u Beogradu, i dalje u vrhu!
  • Neka vam ceo dan bude u tonu najbolje domace muzike! Popodne na jatu je rezervisano za dobru atmosferu i veselo drustvo, "podesite se" na 90,2MHz, pojacjte zvuk i uzivajte!

On Air!

Novi spot Tonija Cetinskog

Toni Cetinski snimio spot za pesmu "Zar malo to je"!

Pročitaj više

Uskoro singl Saše Kovačevića na engleskom!

U izradi ove pesme učestvovao je njegov stariji brat Rade Kovačević, kao i svetski poznat muzički producent, dobitnik tri Gremi nagrade - Bojan Dugić, poznat po saradnji sa Britni Spirs i Dženifer Lopez!

Pročitaj više

Dado Glišić snima spot za pesmu "Budi svačija"

Pevač Dado Glišić , nakon što je pre nekoliko dana objavio singl "Budi svačija", a krajem septembra počinje i snimanje spota za ovu numeru.

Pročitaj više