• Da vam dan počne sa osmehom, uz najbolju domaću pop muziku, pobrinuće se Radio JAT
  • Subotom od 20h, pre nego što "zapalite" u grad, na Vašim radio prijemnicima preslušajte 10 najaktuelnijih, najemitovanijih i najtrazenijih pesama...
  • Prema najnovijem istraživanju Strategic Marketinga , Radio JAT je u total populaciji od 10 do 70 godina u Beogradu, i dalje u vrhu!
  • Neka vam ceo dan bude u tonu najbolje domace muzike! Popodne na jatu je rezervisano za dobru atmosferu i veselo drustvo, "podesite se" na 90,2MHz, pojacjte zvuk i uzivajte!

On Air!

“VAN GOG” PONOVO DOBITNIK MTV NAGRADE

“Ljudi, hvala svima koji ste verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada, izjavio je frontmen “Van Gog-a” Zvonimir Đukić Đule i potvrdio novi uspeh ovog benda

Pročitaj više

“ČORBA” SE ČUJE I BEZ STRUJE

Po prvi put u svojoj 36 godina dugoj karijeri, 31. oktobra i 1. novembra u Sava Centru grupa Riblja Čorba će održati akustični koncert.

Pročitaj više

SERGEJ ĆETKOVIĆ SE POŽELEO BEOGRADSKE PUBLIKE

Nakon šest godine pauze Sergej Ćetković se 28. novembra ponovo vraća u “Sava centar”. Crnogorski pevač želi da održi po Srbiji seriju koncerta u intimnoj i pozorišnoj atmosferi kako bi izveo svoje najpoznatije kompozicije. Karte za spektakl su već u prodaji.

Pročitaj više