• Ako se po jutru dan poznaje, svaki vam može biti i lep i raspevan ako se budite uz taktove najbolje domaće pop muzike na radiju JAT.
  • Subotom uveče pre nego što “zapalite“ u grad...
  • Prema najnovijem istraživanju Strategic Marketinga , Radio JAT je u populaciji od 12 do 50 godina u Beogradu, i dalje u vrhu!

On Air!

PREMIJERA: LINA IMA NOVU PESMU I SPOT

Posle velikog uspeha sa pesmom "Ako me voliš" koju je izdala prošle godine i numerom "Odluči se" koju je objavila ovog leta, Lina Pejovska i Magic records nam predstavljaju novi singl.

Saznaj više

DUNJA VUJADINOVIĆ NOVO LICE MEDŽIK REKORDSA

Dunju Vujadinović smo imali prilike da upoznamo kroz popularna muzička takmičenjima, a najviše je ostala upamćena kao finalista prve sezone Prvog Glasa Srbije.

Saznaj više

MARE PREDSTAVLJA NOVU PESMU I SPOT

Posle velikog uspeha pesama "Ostavi me" i "Tamo gde nestojam", Dušan Marković MARE nam predstavlja novu pesmu, "Budi to što jesi"

Saznaj više

USKORO NOVI SPOT KAYE OSTOJIĆ

Pred početak leta Kaya nas je obradovala singlom "If". Za vrlo kratko vreme ova pesma se zavrtela kako na našim tako i na radio stanicama u regionu.

Saznaj više

LENA KOVAČEVIĆ OBJAVILA FRANCUSKU VERZIJU PESME "CAFE"

Krajem prošle godine Lena Kovačević je oduševila publiku pesmom "Cafe". Za vrlo kratko vreme ovaj singl je dobio epitet hita.

Saznaj više